Ο νέος τρόπος διαφήμισης. προώθησης. επιτυχίας.

Η ADM Productions Advertising από το 1996 εξειδικεύεται στην οργάνωση και παραγωγή εκδηλώσεων, στην παροχή υπηρεσιών για τα ΜΜΕ και στις χορηγίες.Οι πρωτότυπες και πρωτοποριακές ιδέες μας σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπιστοσύνη πείρα μας ,είναι η εγγύηση της επιτυχίας κάθε διοργάνωσης που φέρει την υπογραφή μας.


Προωθητικά προγράμματα

Η εταιρεία μας, με την πολύχρονη πείρα της στον χώρο των Promotion και special events , παρέχει τις κατάλληλες υπηρεσίες για οργανωμένες και επιτυχημένες προωθητικές ενέργειες, με καινοτόμες και εντυπωσιακές νέες ιδέες που προσελκύουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Events

Συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τους περισσότερους Έλληνες καλλιτέχνες μουσικούς και DJ και διοργανώνει μεγάλες συναυλίες και μουσικά events. .

Χορηγίες

Η εταιρεία μας με πείρα, εξειδίκευση και υπευθυνότητα αναλαμβάνει την έρευνα αγοράς και την εύστοχη εύρεση χορηγιών και χορηγών επικοινωνίας για ιδρύματα , εκδηλώσεις ,χώρους μαζικής εστίασης και πολυκαταστήματα – mall .


Web Design

H ADM Productions προσφέρει πλέον και υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων με την χρήση σύγχρονων CMS όπως Wordpress, Drupal ή ακόμα και κατασκευή σελίδας με custom css για τις στοχευμένες ανάγκες κάθε πελάτη.

Παιδικά Events

Οι παιδικές εκδηλώσεις είναι για μας υπευθυνότητα με αγάπη για τους μικρούς μας φίλους , ώστε να τους χαρίσουμε μοναδικές , ξέγνοιαστες στιγμές.
Υπηρεσίες για δήμους

Η εταιρία μας διοργανώνει πλήθος πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων για δήμους και άλλους φορείς. Ανάλογα την χρονική περίοδο διοργανώνουμε θεματικά πάρκα , με παιδικές εικαστικές , εκπαιδευτικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες.

0
0
10
0
<