ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ EVENTS


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Οργανώστε μία ξεχωριστή εκδήλωση με Χριστουγεννιάτικη διάθεση και πολλές εναλλακτικές προτάσεις για την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων. Οι προτάσεις μας είναι ενδεικτικές και μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα των διαθέσιμο χώρο ή το πλήθος των προσκεκλημένων.
SANTA’S ELVES
Οι βοηθοί του ΑΙ-Βασίλη , τα αγαπημένα μας ξωτικά , με την αυθεντική πράσινη στολή , ξεφεύγουν για λίγο από το εργαστήριο των παιγνιδιών και έρχονται να ζωγραφίσουν τα παιδικά πρόσωπα με face-painting και να δείξουν στα παιδιά πως φτιάχνεται η χριστουγεννιάτικη κάρτα του Άγιου Βασίλη .
SANTA CLAUS HAPPENING
Η ψυχή κάθε Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης – ο Άγιος Βασίλης χαιρετά εγκάρδια μικρούς και μεγάλους , μοιράζει ζαχαρωτά και χορεύει μαζί με τις promoters στο ρυθμό γιορτινής μουσικής . Επίσης, δίνει δώρα & μπαλόνια στα παιδιά και φωτογραφίζεται μαζί τους.
PROMOTERS SANTA GIRLS
Eμφανίσιμες επαγγελματίες promoters, ντυμένες με κόκκινη φούστα, κόκκινο σακάκι και σκούφο Άγιου Βασίλη, εύχονται <<Χρόνια πολλά >> και μοιράζουν διαφημιστικά δωράκια ή γλυκά .
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ – ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΑΚΙΑ
Η παιδική χορωδία με παιδιά ντυμένα Αγιο-Βασιλάκια συνοδεύεται απο γνωστό μαέστρο και απαγγέλει κλασσικά χριστουγεννιάτικα, παραδοσιακά κάλαντα και άλλα τραγούδια γεμίζοντας μελωδικές νότες τον αέρα .
SMURF SHOW
Μια Animation team από πέντε Στρουμφάκια ( συμπεριλαμβάνονται η Στρουμφίτα και ο Μπαμπα-στρουμφ) διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους . Τα Στρουμφάκια (με original mascot στολές) κάνουν πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα για τα παιδιά χαιρετούν το κοινό και φωτογραφίζονται μαζί τους.Ακόμη κάνουν αστεία σκετσάκια μεταξύ τους παίζουν και διασκεδάζουν με μικρούς και μεγάλους.
MASCOT DISNEY & ANIMATORS
Μια πενταμελή animation team ,που θα αποτελείται από ,μια Αγιο -Βασιλίνα , δύο mascot Disney (Donald Duck ή Στρουμφάκι) και έναν animater ή ξυλοπόδαρο ,θα προσελκύσουν ευχάριστα το κοινό χαιρετώντας και μιλώντας με μικρούς και μεγάλους.Η. Αγιο-Βασιλίνα με εντυπωσιακή κόκκινη στολή και μακιγιάζ ,χαιρετά τους μικρούς μας φίλους κάνει face painting στα παιδικά προσωπάκια και φωτογραφίζεται μαζι τους. Επαγγελματίας ταχυδακτυλουργός κάνει μοναδικά και πρωτότυπα ταχυδακτυλουργικά κόλπα.Ο ξυλοπόδαρος , τραβά όλα τα βλέμματα και την προσοχή του κοινού από μακριά κάνοντας διάφορα τρικ. Οι Αnimater μπορούν να μοιράζουν δωρεάν στο κοινό γλυκά και ζαχαρωτά .
JAZZ QUARTET AND THE CHRISTMAS BAND
Μια καταπληκτική μπάντα που τα κάνει όλα!!! Θα μας ερμηνεύουν Classics Songs από τα Χριστούγεννα μέχρι και εξαίσιες παρουσίες της Jazz και της Blues σκηνής. Επίσης ερμηνεύουν διάφορες international μπαλάντες καθώς και ελληνικό έντεχνο τραγούδι (Χατζηδάκης-Χατζηνάσιος) κλπ. Θεατρικές Παραστάσεις Μουσικο-χορευτικές διαδραστικές παραστάσεις ειδικά για τους μικρούς μας φίλους. Επαγγελματίες ηθοποιοί με εμπειρία σε παιδικές παραστάσεις παρουσιάζουν την παράσταση «Νύχτα Χριστουγέννων» και άλλες αγαπημένες παιδικές παραστάσεις , με άρτια σκηνικά και κοστούμια.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Για την υποστήριξη των εκδηλώσεων παρέχουμε :
• Κατασκευή μακέτας και εκτύπωση προσκλήσεων για διανομή στο κοινό
• Κατασκευές εορταστικών banners & λάβαρων
• Σύστημα ήχου-Ηχητική Εγκατάσταση-Dj
• Παρουσιαστής-Entertainer Ένας έμπειρος και επαγγελματίας entertainer κρατά τον ρυθμό του event ,δημιουργώντας ευχάριστη ατμόσφαιρα, παροτρύνοντας το κοινό , ώστε να υπάρχει ενεργή συμμετοχή του με εκπλήξεις και διασκεδαστικούς διαλόγους.
• Φωτογράφος Θα φωτογραφίσει τους μικρούς σας καλεσμένους με τον Santa Claus στο χώρο διεξαγωγής του event , παρέχοντας υπηρεσίες φωτογράφησης με αυτόματη μηχανή Polaroid Family Pack και δίνοντας τις φωτογραφίες επιτόπου στα παιδιά.
Aκόμη Παράσταση Κάραγκιόζη, Clown Happening, Χιονάτη-face painting, Πριγκίπισσα του Χιονιού, ξυλοπόδαροι, Santa’s elfs και πολλές νέες προτάσεις….

 • Υπηρεσιες
  • Santa's elves
  • Santa Claus happening
  • Promoter Santa girls
  • Smurf show
  • Παιδική Χορωδία- Αγιο-Βασιλάκια
  • Mascot Disney & Animators
  • Jazz Quartet and the Christmas Band
  • Υποστήριξη Εκδηλώσεων