ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


Οι παιδικές εκδηλώσεις είναι για μας  υπευθυνότητα  με αγάπη για τους μικρούς μας φίλους , ώστε  να τους χαρίσουμε μοναδικές , ξέγνοιαστες στιγμές. Ακολουθούν ενδεικτικές προτάσεις:

XIONATH – FACE PAINTING
Η Χιονάτη με την εντυπωσιακή φορεσιά της θα καλωσορίζει το κοινό και κάνει face painting στα παιδιά. Φωτάκια και άλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια στολίζουν τον χώρο και δημιουργούν μια όμορφη μαγική ατμόσφαιρα.
FROZEN
H αγαπημένη φίλη όλων των κοριτσιών    έρχεται  στην εκδήλωση και κάνει εντυπωσιακά σχέδια με face painting  και glitter .
MAGICIAN SHOW
Ταχυδακτυλουργός με στολή, που κάνει εντυπωσιακά κόλπα για μικρούς και μεγάλους.
CLOWN EVENT
Κλόουν με εντυπωσιακή στολή   δημιουργεί  έξυπνα παιγνίδια με μπαλόνια και διασκεδαστικά σκετς, ανάλογα  τον αριθμό των παιδιών.
ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ
Παράσταση Καραγκιόζη με 7 φιγούρες ,  και καταπληκτικά σκηνικά από επαγγελματία καραγκιοζοπάιχτη, έναν από τους κορυφαίους στο είδος του . Μια παράσταση με πολύ γέλιο , που αγαπούν όλα τα παιδιά , αλλά και οι μεγάλοι.
ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑ
Τριμελής ορχήστρα που θα παίζει εορταστικά και άλλα μουσικά κομμάτια Θα μας ερμηνεύουν Classics Songs  μέχρι και εξαίσιες παρουσίες της Jazz και της Blues σκηνής. Η διάρκεια της κάθε συναυλίας είναι 1-1.30 ώρα περίπου.
SMURF SHOW
Μια Animation team από πέντε Στρουμφάκια ( συμπεριλαμβάνονται η Στρουμφίτα και ο Μπαμπα-στρουμφ) διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους . Τα Στρουμφάκια (με original mascot στολές) κάνουν πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα για τα παιδιά χαιρετούν το κοινό και φωτογραφίζονται μαζί τους.
SHOW ΜΕ ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΥΣ
Μοναδικό show με δύο ξυλοπόδαρους , με εντυπωσιακές στολές . Οι ξυλοπόδαροι θα κάνουν διάφορα μοναδικά κόλπα και θα εντυπωσιάζουν το κοινό με την παρουσία τους , την δημιουργικότητα τους και θα μοιράζουν δωρεάν μπαλονάκια στα παιδιά.
ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ξεχωριστές παραστάσεις  που ζωντανεύουν μπροστά στα παιδικά μάτια τα  πιο αγαπημένα παραμύθια μέσα από διαδραστικές παραστάσεις ,που διδάσκουν και ενισχύουν τη αυτοπεποίθηση και την συλλογική σκέψη των παιδιών  με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από την δραματοποίηση, τη δημιουργική κίνηση και τα παιχνίδια μεταμφίεσης, να έρθουν σε επαφή με πολλούς χαρακτήρες παραμυθιών και  να υποδυθούν τους αντίστοιχους ρόλους .Θα υπάρχει κατάλληλος ηχητικός και φωτιστικός  εξοπλισμός ,άρτια θεατρικά σκηνικά  και  αυθεντικά κοστούμια.
ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
Δημιουργία ενός χώρου όπου τα παιδιά σε ομάδες θα παίζoυν επιδαπέδια  παιγνίδια  όπως κυνήγι χαμένου θησαυρού, εμπόδια , σακο-δρομίες  και άλλα διασκεδαστικά παιγνίδια. Ο χώρος των παιγνιδιών θα είναι περιφραγμένος και με ανάλογο décor.
ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΓΟΙ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΓΕΙΑΣ
Σχολείο για μαθητευόμενους μάγους από τον καθηγητή μαγείας << Κατάμπρα>> . Μια εντυπωσιακή δραστηριότητα περιμένει να μυήσει τους ενδιαφερόμενους στα <<μαγικά κόλπα>> Τα παιδιά που παίρνουν μέρος μαθαίνουν εντυπωσιακά ταχυδακτυλουργικά κόλπα ,που μπορού να πραγματοποιήσουν τα ίδια και να εντυπωσιάσουν τους γύρω τους. Με την έξοδο τους από το μάθημα παίρνουν << δίπλωμα για μικρούς μάγους >>.

 • Υπηρεσιες
  • Ανιματέρ
  • Magician Show
  • Παντομίμα-Θέατρο
  • Mascot
  • Face Painting