ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


SNOW WHITE
Η Χιονάτη με την εντυπωσιακή φορεσιά της θα καλωσορίζει το κοινό και κάνει face painting στα παιδιά. Φωτάκια και άλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια στολίζουν τον χώρο και δημιουργούν μια όμορφη μαγική ατμόσφαιρα.
ΜΙΚΡΟΙ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΕΣ
Πέντε ανιματέρ με ανάλογη στολή και τύμπανο , κάνουν παρέλαση στον χώρο των καταστημάτων , και χαιρετούν το κοινό. Κατόπιν σε συγκεκριμένο χώρο , ο οποίος θα οριστεί με καγκελάκια , μπορούν να κάνουν χειροτεχνίες με τα παιδιά .
MAGICIAN SHOW
Η εταιρεία μας σας προτείνει έναν επαγγελματία entertainer – ταχυδακτυλουργό ο οποίος παρουσιάζει μαζί με το team του φανταστικό πρόγραμμα που θα ενθουσιάσει τους μικρούς καλεσμένους σας . Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Magic Routines , νούμερα με φωτιές, εξαφανίσεις-εμφανίσεις αντικειμένων και Pick-Pocket Show. Πρόκειται για μια σειρά από νούμερα κατά τα οποία συμμετέχει το κοινό. Ένα ιδιαίτερο και ψυχαγωγικό Show που μένει αξέχαστο στους μικρούς μας φίλους.
ΠΑΝΤΟΜΙΜΑ – ΘΕΑΤΡΟ
Η θεατρική παράσταση παντομίμας συνοδευει κλασικά ένα χριστουγεννιάτικο event. Πραγματοποιέιται από επαγγελματία ηθοποιό animateur με μεγάλη εμπειρία ο οποίος με κατάλληλη ενδυματολογία και μακιγιάζ (λευκό πρόσωπο, λευκά γάντια και μαύρο καπέλο) εκτελεί θεατρικές κινήσεις παντομίμας σε τακτά διαστήματα σε εμφανές σημείο, κάνοντας ένα εντυπωσιακό welcome στους καλεσμένους σας.
MASCOT HAPPENINGS
Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από μασκότ όπως Bugs Bunny, Donald Duck, Μπομπ Σφουγγαράκη ,Mickey & Minie , Μολυβένιος στρατιώτης που δημιουργούν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα καθώς φωτογραφίζονται και αγκαλιάζουν τους μικρούς και μεγάλους.

 • Υπηρεσιες
  • Snow White
  • Magician Show
  • Παντομία-Θέατρο
  • Smurf show
  • Mascot Happenings