ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 3D ΤHEME PARK
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την δημιουργία και την λειτουργία θεματικών πάρκων με Διαθέτουμε εξειδίκευση στην μελέτη, σχεδιασμό , δημιουργία και λειτουργία Θεματικών Χριστουγεννιάτικων πάρκων μεγάλων διαστάσεων με εικαστικές, εκπαιδευτικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες για παιδιά .Το θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο περιλαμβάνει carousel- παγοδρόμιο – ηλεκτρικά παιγνίδια – χριστουγεννιάτικο χωριό –xώρο εκδηλώσεων – εορταστική αγορά και πολλά άλλα …
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
Το χριστουγεννιάτικο πάρκο αποτελείται από ξύλινα σπιτάκια , όπου τα παιδιά κάνουν διάφορες εικαστικές δραστηριότητες. Το θεματικό περιβάλλον τους μπορεί να διαμορφωθεί με το ανάλογο décor σε: Ζαχαρωτά σπιτάκια , Σοκολατόσπιτα , Παραμυθένιο χωριό , Ταχυδρομείο – εργαστήριο του ΑΙ- Βασίλη , Μουσικό κάστρο ( Ο Τζακ και η μαγική φασολιά) και πολλές ανάλογες προτάσεις. Ενδεικτικά παραθέτουμε τις πιο βασικές προτάσεις για χριστουγεννιάτικους ανοικτούς ή κλειστούς χώρους δραστηριοτήτων. Υπάρχουν πολλές ακόμη διαφορετικές προτάσεις που θα ταιριάξουν ακριβώς στον χώρο σας , κατόπιν μελέτης από την εταιρίας μας και αυτοψία του χώρου.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
Στην είσοδο ένα μαγευτικό χιονισμένο σκηνικό υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους . Ο Άγιος Βασίλης επάνω στο έλκηθρο του με τους τάρανδους και τους βοηθούς του ,τα ξωτικά , χαιρετά τα παιδιά , και φωτογραφίζεται μαζί τους .
ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ
Στο Ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη, όπου μαζί με τους βοηθούς του τα ξωτικά καλωσορίζουν τα παιδιά και τα βοηθούν να στείλουν το γράμμα στον Βόρειο Πόλο .Κάθε παιδί γράφει τι δώρο επιθυμεί και ταχυδρομούν το γράμμα τους στο ειδικό ταχυδρομικό κουτί .Μια απλή αλλά αγαπημένη στους μικρούς μας φίλους διαδικασία που τους γεμίζει προσμονή για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα .
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ
Το Χριστουγεννιάτικο χωριό μπορεί να αποτελείται από δύο έως πλήθος από ξύλινα χιονισμένα σπιτάκια , περιφραγμένα με ξύλινο φράκτη.Έλατα , λούτρινοι τάρανδοι σε πραγματικές διαστάσεις και πράσινος χλωοτάπητας δημιουργούν μια όμορφη εικόνα, για τους μικρούς μας φίλους που θα επισκέπτονται το χωριό. Τα σπιτάκια μπορούν να είναι στολισμένα με τεχνητό χιόνι και όμορφες χιονισμένες γωνιές , με αληθοφανή εφέ χιονιού, ενώ περιμετρικά υπάρχουν χιονισμένα δέντρα που συμπληρώνουν το ντεκόρ. Μέσα ή γύρω από τα σπιτάκια τα παιδιά δραστηριοποιούνται με ποικίλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες , όπως face painting , χειροτεχνίες , κατασκευή κάρτας , ζωγραφική και πολλά άλλα.
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ
Στον χώρο θα τοποθετηθεί ένα χριστουγεννιάτικο σπιτάκι με κατάλληλη πλούσια διακόσμηση χιονισμένες γωνιές και φωτισμό. Γύρω απο το σπιτάκι ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά χαιρετούν τα παιδιά και τους προσφέρουν ζαχαρωτά . Πράσινος χλοοτάπητας << ντύνει>> όλο το δάπεδο .Φωτάκια και άλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια στολίζουν τον χώρο και το <<σπίτι του Αι Βασίλη >> και δημιουργούν μια όμορφη μαγική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Γύρω από το σπιτάκι του Αγίου Βασίλη θα τοποθετηθούν παιδικές καρέκλες και τραπεζάκια όπου τα παιδιά με την βοήθεια των ξωτικών –βοηθών του Αγιου Βασίλη φτιάχνουν διάφορες κατασκευές με χαρτιά , χρυσόσκονη και χρώματα.
ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ
Στο κέντρο του χωριού θα τοποθετηθεί το << Δέντρο των ευχών>, ένα μεγάλο πλούσιο έλατο ύψους 6 m ή 8 m στολισμένο με φωτάκια και χριστουγεννιάτικα στολίδια .Κάθε παιδάκι γράφει μια ευχή σε χρωματιστό ειδικό χαρτάκι και την κρεμά στο έλατο. Ο χώρος θα είναι περιφραγμένος με ξύλινα πολύχρωμα κάγκελα.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΕΝΑΚΙ
Το Χριστουγεννιάτικο Τρενάκι ,μεταφέρει τους μικρούς χαρούμενους επιβάτες του με πολύχρωμα φώτα και μουσική . Στο χώρο που θα περικλείει θα υπάρχει χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με έλατα και ειδικό φωτισμό.
CAROUSEL
Το μαγευτικό σκηνικό ολοκληρώνεται με το σύμβολο της Χριστουγεννιάτικης διασκέδασης ,ένα εντυπωσιακό φωτισμένο Carousel , με 24 ή 36 θέσεις που θα τραβάει τα βλέμματα μικρών και μεγάλων .
ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
Η εταιρεία μας μπορεί να εγκαταστήσει χορηγικά περίπτερα εταιρειών για την προσφορά δωρεάν δειγμάτων προϊόντων ή δώρων και πώλησης προοιόντων προς το κοινό, καθώς και να πραγματοποιήσει έρευνα αγοράς για την εύρεση χορηγών .

 • Υπηρεσιες
  • Δημιουργία και λειτουργία Θεματικού πάρκου
  • Χριστουγεννιάτικο Χιονισμένο Χωριό
  • Σπίτι Αγίου Βασίλη
  • Δέντρο των ευχών
  • Χριστουγεννιάτικο τρενάκι
  • Carousel
  • Χορηγικά Περίπτερα